Restpartij snoepgoed - opkopers.be
16594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16594,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartij snoepgoed

 

Restpartij van snoepgoed

Heeft u een restpartij van snoepgoed liggen en geraakt u er maar niet vanaf? Doe dan een beroep op de expertise van Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wanneer u voor ons kiest voor partijhandel in onder andere snoepgoed kiest u voor een betrouwbare en discrete manier van werken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Raak van uw restpartij van snoepgoed af door ons

Een restpartij van snoepgoed, of andere goederen zoals tuinartikelen, schoenen, textiel, gereedschap dierenartikelen en nog veel meer, kan vaak veel ruimte in beslag nemen in uw magazijn. Om deze ruimte weer vrij te maken en nuttig te gebruiken, kunt u nu partijhandel voeren met ons in bijvoorbeeld snoepgoed. Dit wil zeggen dat wij snel en efficiënt de restpartij snoepgoed bij u komen afhalen en deze vervolgens op een discrete manier wegwerken. Let wel op dat wij enkel aan partij-inkoop doen en niet per stuk opkopen! U kunt bij ons terecht als groothandel, kmo, logistiek bedrijf, fabrikant of ander soort zaak en bovendien maakt het voor ons niet uit dat de overstock die wij opkopen enige schade vertoont. Denk dus zeker aan ons indien u aan partijhandel in snoepgoed of andere goederen wilt doen!

haven

Creëer meer ruimte in uw magazijn

Door uw restpartij van onder andere snoepgoed door ons te laten opkopen, maakt u gegarandeerd weer meer ruimte vrij in uw magazijn. Deze ruimte kunt u daardoor weer voor iets nuttiggebruiken. Bent u geïnteresseerd  in partijhandel in snoepgoed of een ander soort artikel zoals speelgoed? Contacteer ons dan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten