Restpartij snoepgoed - opkopers.be
16594
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16594,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartij snoepgoed

 

Restpartij van snoepgoed

Heeft u een restpartij van snoepgoed liggen en geraakt u er maar niet vanaf? Doe dan een beroep op de expertise van Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wanneer u voor onze onderneming kiest voor partijhandel in snoepgoed, kiest u voor een betrouwbare en discrete manier van werken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Raak van uw restpartij van snoepgoed af door ons

Een restpartij van snoepgoed of andere goederen, zoals overstock aan tuinartikelen, kan vaak veel ruimte in beslag nemen in uw magazijn. Om deze ruimte weer vrij te maken en nuttig te gebruiken voor de nieuwste collectie snoepjes, kunt u nu met ons partijhandel in snoepgoed voeren. Dit wil zeggen dat wij als opkoper snel en efficiënt de restpartij snoepgoed bij u komen afhalen. Of u nu bij ons langskomt voor een overgebleven voorraad snoep of allerlei gereedschap, wij werken het steeds discreet weg. Let wel op! Wij doen enkel aan partij-inkoop en niet per stuk. Zowel kmo’s als groothandelaars of andere snoepbedrijven zijn bij ons welkom. Zijn de snoepjes in vele stukjes gevallen of vertoont de overstock die wij opkopen enige schade? Wij wijzen niets af. Denk dus zeker aan ons wanneer u aan partijhandel in snoepgoed wilt doen!

haven

Creëer meer ruimte in uw snoepjesmagazijn

Door uw restpartij van onder andere snoepgoed door ons te laten opkopen, maakt u gegarandeerd weer meer ruimte vrij in uw magazijn. Deze ruimte kunt u daardoor weer voor allerlei ander lekkers gebruiken. Bent u geïnteresseerd in partijhandel in snoepgoed of een ander soort artikel, zoals speelgoed? Contacteer ons dan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten