Partij-inkoop - opkopers.be
16625
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16625,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Partij-inkoop

 

Partij-inkoop

Wij bij Falpark N.V. uit Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas, zijn al sinds 2002 gespecialiseerd in de partij-inkoop van verschillende goederen. Of u nu eigenaar bent van een groothandel, kmo of logistiek bedrijf, u kunt steeds een beroep doen op onze expertise. We weten altijd wat te doen met uw stock en halen deze dan ook zo snel mogelijk bij u af.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in partij-inkoop

Heeft u een restpartij van bijvoorbeeld snoepgoed? Dan zijn wij geïnteresseerd in de partij-inkoop hiervan. Wij kopen niet per stuk in, maar doen dit enkel in grotere loten. Zo bent u ineens heel wat overtollig materiaal kwijt. Bij Falpark N.V. kijken we niet of de goederen beschadigd zijn of niet, want wij kunnen er altijd wel iets mee. Nadat we de goederen komen ophalen, hoeft u zich er dus geen zorgen meer over maken. Terwijl wij alles discreet wegwerken, kunt u uw magazijn opnieuw vullen met nieuwe producten. Juist door onze discretie en efficiëntie bij de partij-inkoop is ons klantenbestand doorheen de jaren stevig gegroeid en werden we een vaste waarde als opkoper van stock.

haven

Ontdek onze voordelen

Wilt u ons graag inschakelen omdat u een overstock van bijvoorbeeld retourgoederen die u niet meer kunt verkopen, heeft liggen en hiervan af wilt? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten