Partij-inkoop - opkopers.be
16625
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16625,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Partij-inkoop

 

Partij-inkoop

Wij bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, zijn al sinds 2002 gespecialiseerd in partij-inkoop van verschillende goederen. Of u nu een groothandel, kmo, logistiek bedrijf of een andere zaak heeft, of zelf fabrikant bent en u zit met een restpartij van goederen, u kunt een beroep doen op onze expertise.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in partij-inkoop

Heeft u een restpartij van bijvoorbeeld textiel, schoenen of snoepgoed? Dan zijn wij geïnteresseerd in de partij-inkoop hiervan. Dat wil concreet zeggen dat wij uw overstock dus niet per stuk inkopen maar enkel in grote loten. Bovendien is het voor ons niet van belang of deze goederen enige schade vertonen. Wij halen de overtollige voorraad snel en efficiënt op en werken deze op een discrete manier weg. Juist door deze discretie en efficiëntie bij de partij-inkoop is ons klantenbestand doorheen de jaren stevig gegroeid en ontvangen wij steeds positieve feedback.

haven

Ontdek onze voordelen

Wilt u ons graag inschakelen omdat u een overstock, van bijvoorbeeld retourgoederen die u niet meer kunt verkopen, heeft liggen en hiervan af wilt? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten