Opkopers speelgoed - opkopers.be
16592
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16592,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkopers speelgoed

 

Opkopers van speelgoed

Als opkopers van een partij speelgoed, regelen we met veel plezier de partijhandel van kinderspullen. Bij Falpark N.V. in Stekene, nabij Sint-Niklaas zijn we sinds 2002 gespecialiseerd in allerlei goederen opkopen. Daarnaast werken we het speelgoed eveneens op een discrete manier weg, nadat we het bij u komen ophalen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn professionele opkopers van speelgoed

Heeft u nog een partij speelgoed liggen die u niet kunt verkopen of die retour gestuurd zijn en zoekt u hiervoor een professionele opkoper? Dan helpen wij u graag verder. Wij laten de partijhandel in goederen zoals speelgoed, maar ook allerlei gereedschap, zo vlot mogelijk verlopen door de artikelen snel op te halen en ze discreet weg te werken. Wij werken als professionele opkoper al jarenlang samen met verschillende bedrijven in elke sector. We bouwden zo als opkopers van speelgoed en andere overtollige voorraad een ruim klantenbestand op. Vertrouwen is al vele jaren zeer belangrijk bij ons en staat centraal bij de partijhandel van speelgoed.

haven

Met of zonder schade

U hoeft niet bang te zijn dat wij als opkopers speelgoed met schade afwijzen. Wanneer u met een partij speelgoed zit waar u niet vanaf raakt zijn wij hét perfecte bedrijf om uw stockprobleem aan te pakken. Partijhandel bij Falpark N.V. betekent dat wij uw partij speelgoed opkopen en vervolgens afhalen bij u. Dit gebeurt steeds op een efficiënte en correcte manier. Wij betalen u vooraleer wij de restpartijen die u aan ons verkoopt naar ons magazijn brengen.

Ga in gesprek met ons

Moet u dringend een partij speelgoed kwijt en zoekt u daarvoor professionele en ervaren opkopers? Schakel ons dan vandaag nog in. Aarzel zeker niet om ons te contacteren wanneer u graag een afspraak wilt maken voor partijhandel in speelgoed. We zijn bereikbaar op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten