Opkopers speelgoed - opkopers.be
16592
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16592,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkopers speelgoed

 

Opkopers van speelgoed

Wij bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, zijn sinds 2002 gespecialiseerde opkopers van verschillende goederen, zoals speelgoed, in partij. Concreet wilt deze partijhandel zeggen dat wij het speelgoed dat u niet verkocht krijgt opkopen en op een discrete manier wegwerken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn professionele opkopers van speelgoed

Heeft u nog een partij speelgoed liggen die u niet kunt verkopen of die retour gestuurd zijn en zoekt u een professionele opkoper hiervoor? Dan zit u bij ons zeker goed. Wij laten de partijhandel in goederen zoals speelgoed, maar ook gereedschap, tuin- en dierenartikelen, zo vlot mogelijk verlopen door de artikelen snel op te halen en ze discreet weg te werken. Wij werkten doorheen de jaren samen met fabrikanten, groothandelaren, kmo’s, logistieke bedrijven en nog vele andere soorten zaken en bouwden zo als opkopers van onder andere speelgoed een ruim klantenbestand op. Bij ons is het belangrijk dat er tijdens de partijhandel in bijvoorbeeld speelgoed steeds vertrouwen is.

haven

Met of zonder schade

U hoeft niet bang te zijn dat wij als opkopers speelgoed met schade niet aannemen. Wanneer u met een partij speelgoed zit waar u niet vanaf raakt zijn wij hét perfecte bedrijf om uw stockprobleem aan te pakken. Partijhandel met ons wilt zeggen dat wij uw partij van verschillende goederen, zoals speelgoed, opkopen en afhalen bij u. Dit gebeurt steeds op een efficiënte en correcte manier. Wij betalen u uiteraard eerst vooraleer wij de restpartijen die u aan ons verkoopt naar ons magazijn brengen.

Ga in gesprek met ons

Wilt u ook dringend af van een partij speelgoed en zoekt u daarvoor professionele en ervaren opkopers? Dan zit u goed bij ons. Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u vragen of opmerkingen heeft of wanneer u graag een afspraak wilt maken voor partijhandel in speelgoed. Dat kan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten