Opkoper overstock - opkopers.be
16613
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16613,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper overstock

 

Opkoper van overstock

Bent u op zoek naar een opkoper die uw overstock voor een eerlijke prijs wilt opkope?? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, Sint-Niklaas. Wij hebben al sinds 2002 ervaring in het opkopen en verkopen van overstock van verschillende goederen. Bovendien kunt u erop rekenen dat wij altijd zeer discreet te werk gaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn een gespecialiseerde opkoper van overstock

U kunt een beroep doen op onze diensten, wij zijn een opkoper van overstock van verschillende goederen. Heeft u een restpartij verf, gereedschap, textiel, schoenen, snoepgoed, tuinartikelen of andere goederen liggen die stof verzamelen in uw magazijn? Laat ons uw overstock dan overkopen en op een discrete manier wegwerken. Het is niet van belang of deze goederen schade bevatten of niet, wij nemen uw overstock graag van u over. U kunt bij ons terecht als fabrikant, groothandelaar, kmo, logistiek bedrijf of een ander soort zaak. Door onze discretie en betrouwbaarheid bouwden wij een ruim klantenbestand uit dat tot op de dag van vandaag nog steeds bestaat. Denk dus zeker aan ons indien u een overstock van goederen wilt laten opkopen. Let wel op: wij kopen enkel loten op, geen enkele stuks!

haven

Laat uw overstock aan ons over

Zit u met een overstock die u wilt laten opkopen om weer meer ruimte in uw magazijn te creëren? U kunt vast wel wat nuttigere dingen bedenken om met de vrijgekomen ruimte te doen. Laat daarom uw restpartij maar over aan ons als opkoper! Contacteer ons op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten