Opkoper overstock - opkopers.be
16613
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16613,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper overstock

 

Opkoper van overstock

Bent u op zoek naar een opkoper die uw overstock voor een eerlijke prijs wilt opkopen? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, Sint-Niklaas. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring en weten perfect hoe we overstock van goederen uit allerlei sectoren en branches opkopen. Bovendien kunt u erop rekenen dat wij altijd zeer discreet te werk gaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn een gespecialiseerde opkoper van overstock

Wij zijn een opkoper van overstock die er zonder problemen voor zorgt dat u opnieuw plek heeft in uw opslagplaats. Heeft u een restpartij verf liggen die stof verzamelt in uw magazijn? Of zit u nog met een voorraad dierenartikelen die u graag wilt verkopen? Laat ons uw overstock dan overkopen en op een discrete manier wegwerken. Deze dode voorraad hindert u alleen maar tijdens uw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is het niet van belang of deze goederen schade bevatten of niet, wij nemen uw overstock steeds van u over. U kunt bij ons terecht als fabrikant, groothandelaar, kmo of logistiek bedrijf voor het opkopen van uw overstock. Denk dus zeker aan ons, indien u een overstock van goederen wilt laten opkopen. Let wel op: wij kopen enkel loten op, geen enkele stuks!

haven

Laat uw overstock aan ons over

Zit u met een overstock die u wilt laten opkopen om meer ruimte in uw magazijn te creëren? Laat daarom uw restpartij maar over aan ons als opkoper! U kunt vast wel wat nuttigere dingen bedenken om met de vrijgekomen ruimte te doen. Contacteer ons op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be om een afspraak te maken.

CONTACT

bedrijfspand van buiten