Overstock tuin - opkopers.be
16597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16597,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Overstock tuin

 

Overstock in de tuin

Zit u met overstock van artikelen voor in de tuin en wilt u hiervan af? Doe dan een beroep op Falpark N.V. Wij zijn een opkoper uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, die allerlei goederen, zoals tuinartikelen, opkoopt. Voor een professionele partijhandel in tuinartikelen en andere goederen moet u bij ons zijn!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

U kunt met uw overstock van artikelen voor in de tuin bij ons terecht

Weet u niet wat u met uw overstock van artikelen voor in de tuin moet doen? Reken dan op ons als opkoper van etenswaren, tuinartikelen, verf, gereedschap, snoep- en speelgoed, textiel, schoenen en nog veel meer! Wij garanderen een eerlijke en discrete partijhandel in tuinartikelen en andere zaken. Concreet wilt dat zeggen dat wij uw restpartij– wij kopen enkel in gros en niet per stuk- snel en eenvoudig komen afhalen bij u en op een discrete manier wegwerken. Wij hebben doorheen de jaren een ruim klantenbestand opgebouwd dat ons prijst voor onze manier van werken.

haven

Iedereen is welkom bij ons

Of u nu een fabrikant of groothandelaar bent, of een kmo of logistiek bedrijf bezit, u kunt met uw overstock van artikelen voor in de tuin bij ons terecht. Als opkoper van onder andere tuinartikelen en verf met jarenlange ervaring in partijhandel kunnen wij met trots zeggen dat wij het perfecte bedrijf voor u zijn. Bovendien is het voor ons niet zozeer van belang of de tuinartikelen die wij als opkoper van u kunnen overnemen sporen van schade bevatten, wij halen ze nog altijd met veel plezier op. De overstock van artikelen voor in de tuin die wij van u overnemen wordt uiteraard eerst betaald vooraleer wij deze overbrengen naar ons magazijn.

Ontdek onze expertise

Bent u geïnteresseerd in partijhandel in tuinartikelen met ons? Maak dan snel een afspraak. Ook wanneer u vragen heeft over onze mogelijkheden en diensten, zoals partijhandel in tuinartikelen, mag u contact met ons opnemen. Dat kan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten