Overstock tuin - opkopers.be
16597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16597,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Overstock tuin

 

Overstock in de tuin

Zit u met een overstock van artikelen voor in de tuin en wilt u hiervan af? Doe dan een beroep op Falpark N.V. Wij zijn een betrouwbare opkoper uit Stekene, nabij Sint-Niklaas, die allerlei tuinartikelen opkoopt. Voor een professionele partijhandel in tuinartikelen en andere goederen moet u bij ons zijn!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Weet u niet wat u met uw overstock van artikelen voor in de tuin moet doen?

U kunt met uw overstock van artikelen voor in de tuin bij ons terecht. Reken dan op ons als opkoper van etenswaren, tuinartikelen en nog zoveel meer! Wij garanderen een eerlijke en discrete partijhandel in tuinartikelen. Onze dienst houdt in dat wij uw restpartij – wij kopen enkel in gros en niet per stuk – snel en eenvoudig komen afhalen bij uw tuinbedrijf of magazijn. Wij hebben doorheen de jaren een ruim klantenbestand opgebouwd dankzij onze discrete manier van werken.

haven

Iedereen is welkom bij ons

Of u nu een fabrikant of groothandelaar bent van tuinproducten, of u een kmo of logistiek bedrijf bezit, u kunt met uw overstock van artikelen voor in de tuin altijd tot bij ons komen. Als opkoper van tuinartikelen en restpartijen verf, zijn we zeer trots op onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van opkopen en partijhandel. Bovendien is het voor ons niet van belang of de tuinartikelen die wij als opkoper van u kunnen overnemen, sporen van schade bevatten. Wij halen ze nog altijd met veel plezier op. De overstock van artikelen voor in de tuin die onze opkoper van u overkoopt, wordt uiteraard eerst betaald, vooraleer wij deze overbrengen naar ons magazijn.

Ontdek onze expertise

Bent u geïnteresseerd in partijhandel in tuinartikelen of dierenartikelen bij onze onderneming? Maak dan snel een afspraak. Ook wanneer u vragen heeft over onze mogelijkheden en diensten, zoals partijhandel in tuinartikelen, mag u contact met ons opnemen. Dat kan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten