Partijhandel gereedschap - opkopers.be
16599
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16599,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Partijhandel gereedschap

 

Partijhandel in gereedschap

Falpark N.V. in Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas, is gespecialiseerd in partijhandel in onder andere gereedschap. Bent u dus een retailbedrijf, groothandel of andere onderneming en wilt u van een overtollige voorraad gereedschap af? Dan zijn wij het perfecte bedrijf om dit van u over te nemen en weg te werken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Voor partijhandel in gereedschap rekent u op onze diensten

Wij zijn al sinds 2002 de expert in partijhandel van verschillende types gereedschap, maar ook van bijvoorbeeld restpartijen verf. Zit u met de handen in het haar, omdat u niet weet waar u overtollige stock kunt kwijtraken? Denk dan aan ons! Als specialist in opkopen, lossen we dit stockprobleem snel en eenvoudig op. Bovendien staan wij garant voor een discrete manier van werken. Bent u naast de partijhandel in gereedschap ook geïnteresseerd in het verkopen van uw overschot aan dierenartikelen? Ook dan staan we u graag bij met onze expertise.

haven

Maak een afspraak om uw gereedschap te verkopen

Wilt u een beroep doen op onze diensten zoals partijhandel in gereedschap? Of heeft u nog vragen of opmerkingen in verband met onze manier van werken? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen. Bel ons op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of stuur een e-mail naar info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten