Partijhandel gereedschap - opkopers.be
16599
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16599,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Partijhandel gereedschap

 

Partijhandel in gereedschap

Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, is gespecialiseerd in partijhandel in onder andere gereedschap. Bent u dus een retailer, groothandel of andere zaak en wilt u van een overtollige voorraad gereedschap af? Dan zijn wij het perfecte bedrijf om deze van u over te nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Voor partijhandel in gereedschap kunt u op ons rekenen

Wij zijn al sinds 2002 een expert in de partijhandel in verschillende goederen zoals gereedschap, verf, snoepgoed, speelgoed en nog veel meer. Zit u met de handen in het haar omdat u niet weet waar u een overtollige stock kunt kwijtraken? Denk dan aan ons, wij lossen dit stockprobleem snel en eenvoudig op. Bovendien staan wij garant voor een discrete manier van werken. Bent u naast de partijhandel in gereedschap ook geïnteresseerd in het verkopen van overtollige stock van bijvoorbeeld dierenartikelen? Dan zit u bij ons ook zeker goed!

haven

Maak een afspraak

Wilt u een beroep doen op onze diensten zoals partijhandel in gereedschap of andere artikelen? Of heeft u nog vragen of opmerkingen in verband met onze manier van werken? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen. Dat kan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten