Retourgoederen opkopen - opkopers.be
16609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16609,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Retourgoederen opkopen

 

Retourgoederen opkopen

Zit u met een berg retourgoederen die u niet meer kunt verkopen aan klanten en daardoor wilt laten opkopen? Doe dan een beroep op Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Al sinds 2002 zijn wij een expert in het opkopen, stockeren en wegwerken van overstock van verschillende artikelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Laat uw retourgoederen door ons opkopen

Wij kunnen snel en eenvoudig al uw retourgoederen opkopen, stockeren en wegwerken op een discrete manier. U kunt bij ons terecht als retailbedrijf, groothandel, logistiek bedrijf, kmo of een ander soort zaak om de retourgoederen te verkopen. De retourgoederen die we opkopen, komen in alle vormen en maten:

Bovendien nemen wij ook retourgoederen aan die enige sporen van schade vertonen. Voor elk stockprobleem vinden wij de gepaste oplossing! Wij staan ook garant voor een snelle afhaling van de artikelen, zodat u niet te lang met het probleem blijft zitten.

haven

Laat de retourgoederen aan ons over

U kunt bij ons, als opkoper van stock, terecht wanneer u retourgoederen wilt verkopen. Wilt u meer te weten komen over de verschillende diensten die wij aanbieden of wilt u meteen een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten