Retourgoederen opkopen - opkopers.be
16609
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16609,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Retourgoederen opkopen

 

Retourgoederen opkopen

Zit u met een berg retourgoederen die u niet meer kunt verkopen aan klanten en daardoor wilt laten opkopen? Doe dan een beroep op Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Al sinds 2002 zijn wij een expert in het opkopen, stockeren en wegwerken van overstock van verschillende artikelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Laat uw retourgoederen door ons opkopen

Wij kunnen snel en eenvoudig al uw retourgoederen opkopen, stockeren en wegwerken op een discrete manier. U kunt bij ons terecht als retailer, groothandel, logistiek bedrijf, kmo of een ander soort zaak. De retourgoederen die wij opkopen verschillen van speelgoed tot etenswaren, tuin- en dierenartikelen, verf en nog veel meer. Bovendien nemen wij ook retourgoederen aan die enige sporen van schade vertonen. Voor elk stockprobleem dat u ondervindt hebben wij de gepaste oplossing! Wij staan ook garant voor een snelle afhaling van de artikelen, zodat u niet te lang met het probleem blijft zitten.

haven

Laat ons uw probleem oplossen

U kunt bij ons, als uw opkoper van stock, terecht wanneer u retourgoederen wilt verkopen. Wilt u meer te weten komen over de verschillende diensten die wij aanbieden of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten