Restpartijen etenswaren - opkopers.be
16603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16603,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartijen etenswaren

 

Restpartijen etenswaren

Heeft u nog restpartijen van etenswaren liggen en weet u niet wat u ermee moet aanvangen? Dan kunt u een beroep doen op Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas! Wij halen snel uw restpartijen in etenswaren op en werken deze weg op een discrete manier. Wij helpen u om van uw stockprobleem af te raken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij nemen graag uw restpartijen van etenswaren over

U kunt bij ons terecht als fabrikant, logistiek bedrijf, kmo, groothandelaar of ander soort zaak indien u een overtollige voorraad in etenswaren, snoepgoed, tuinartikelen of andere goederen heeft liggen. Wij zijn een opkoper van goederen waar u niet vanaf geraakt, zo ook uw restpartijen in etenswaren. Door onze uitgebreide kennis zijn wij al jaren een vaste waarde in onze sector en de klanten waarmee wij in het verleden al samengewerkt hebben, prijzen ons voor onze discretie. Let wel op dat wij enkel uw restpartijen in het gros opkopen en niet per stuk.

haven

Laat ons uw partij opkopen

Bij ons zit u zeker goed indien u restpartijen van allerlei goederen wilt laten opkopen. Een stock die u niet meer kunt verkopen, neemt immers alleen maar plaats in die u voor andere dingen zou kunnen gebruiken. Wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op via het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten