Restpartijen etenswaren - opkopers.be
16603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16603,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartijen etenswaren

 

Restpartijen etenswaren

Heeft u nog restpartijen van etenswaren liggen in een magazijn en weet u niet wat u ermee moet aanvangen? Dan doet u het best beroep op Falpark N.V. uit Stekene, nabij Sint-Niklaas. Wij halen snel uw restpartijen van etenswaren op en werken deze op een discrete manier weg. Wij helpen u om eender welk stockprobleem op te lossen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Vullen de restpartijen van etenswaren uw magazijn?

Als opkoper van stock hebben we ervaring met allerlei producten. Zo haalden we reeds bij verschillende fabrikanten en groothandelaars restpartijen van etenswaren op. Ook wanneer u een andere soort onderneming heeft, is het mogelijk om ons in te schakelen. Wij zijn de opkoper van de goederen waar u niet vanaf geraakt. Dankzij onze uitgebreide kennis over het wegwerken van etenswaren, alsook heel wat andere overtollige voorraad, zijn we een vaste waarde in de sector geworden. Bent u binnenkort een van onze vele gelukkige klanten die opnieuw plek hebben in hun magazijn? Laat de restpartijen van etenswaren uw magazijn niet langer in beslag nemen en schakel ons in om uw restpartijen in het gros op te kopen.

haven

Laat ons uw partij van voeding opkopen

Bij ons zit u zeker goed wanneer u restpartijen van allerlei goederen wilt laten opkopen. Stock die u niet meer kunt verkopen, neemt immers alleen maar plaats in die u voor andere dingen zou kunnen gebruiken. Wilt u een afspraak maken? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +32 (0)498 85 76 62 of door een e-mail te sturen naar info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten