Retourgoederen verkopen - opkopers.be
16611
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16611,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Retourgoederen verkopen

 

Retourgoederen verkopen

Zoekt u een manier om af te raken van de retourgoederen die u niet meer kunt verkopen aan klanten? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, nabij Sint-Niklaas. Al sinds 2002 staan wij klaar om uw goederen op te halen die onnodig veel plaats in uw magazijn of winkel in beslag nemen. Wij lossen uw stockprobleem op, waardoor u uw ruimte weer functioneel kunt gebruiken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Overtollige retourgoederen aan ons verkopen

Als opkoper halen we snel en eenvoudig de retourgoederen op die u niet meer kunt verkopen en werken ze op een discrete manier weg. Of u nu een fabrikant of groothandelaar bent, of een kmo of logistiek bedrijf heeft, bij ons kunt u altijd terecht voor partijhandel in verschillende goederen. We hebben alle soorten overtollige voorraad al voorbij zien komen. Wij bouwden zo reeds een ruim klantenbestand uit doorheen de jaren, waarvan elke klant steeds lovend over onze diensten spreekt. Bovendien is het niet erg dat de partij goederen die wij inkopen enige schade vertoont, want wij weten hoe met alles om te gaan. Discreet retourgoederen verkopen en laten ophalen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Falpark N.V.

haven

Maak een afspraak voor de ophaling van de retourgoederen

Heeft u nog retourgoederen waar u vanaf wilt door ze te verkopen aan ons? Contacteer ons dan snel om een afspraak te maken en wij komen langs om de stock te bekijken. U kunt ons bereiken op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be om de mogelijkheden voor het opkopen van retourgoederen te bespreken.

CONTACT

bedrijfspand van buiten