Retourgoederen verkopen - opkopers.be
16611
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16611,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Retourgoederen verkopen

 

Retourgoederen verkopen

Zoekt u een manier om af te raken van de retourgoederen die u niet meer kunt verkopen aan klanten? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, nabij Sint-Niklaas. Al sinds 2002 kopen wij allerlei goederen op die onnodig plaats bij u in beslag nemen. Wij lossen uw stockprobleem op en u kunt uw ruimte weer functioneel gebruiken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Overtollige retourgoederen aan ons verkopen

Wij halen snel en eenvoudig de retourgoederen op die u niet meer kunt verkopen en werken ze op een discrete manier weg. Of u nu een fabrikant of groothandelaar bent, of een kmo of logistiek bedrijf heeft, bij ons kunt u altijd terecht voor partijhandel in verschillende goederen. Wij nemen graag loten van textiel, schoenen, tuinartikel of andere zaken over. Wij bouwden een ruim klantenbestand uit doorheen de jaren, waarvan elke klant steeds lovend over onze diensten sprak. Bovendien is het niet erg dat de partij goederen die wij inkopen enige schade vertoont, wij nemen deze graag van u over.

haven

Laat ons langskomen

Heeft u nog retourgoederen waar u vanaf wilt door ze te verkopen aan ons? Contacteer ons dan snel om een afspraak te maken en wij komen langs om de stock te bekijken. U kunt ons bellen of mailen op het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten