Opkoper textiel - opkopers.be
16621
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16621,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper textiel

 

Opkoper van textiel

Bent u op zoek naar een opkoper van textiel om uw overtollige voorraad weg te krijgen? Dan zit u bij Falpark N.V. uit Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas zeker goed! Wij werken op een efficiënte en discrete manier werken de textiel weg die u niet verkocht krijgt aan klanten en die wij graag uit uw handen nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Een professionele opkoper van uw overtollig textiel

Heeft u een partij textiel dat gewoon maar in uw magazijn blijft liggen en dat u graag verkoopt aan een opkoper? Dan kunt u zeker een beroep doen op ons. Of u nu een groothandelaar of fabrikant bent, of een logistiek bedrijf bezit, de textiel waar u niets meer mee bent kunnen wij als opkoper zeker gebruiken. Ook andere goederen zoals tuinartikelen, speelgoed of voedingswaren kunt u aan ons doorverkopen. Bovendien halen wij de stock die wij overkochten van u snel af, zodat u de vrijgekomen plaats weer functioneel kunt benuttigen! Wij kopen trouwens niet enkel textiel op, ook andere retourgoederen die u niet meer verkocht krijgt kunt u altijd door ons laten opkopen!

haven

Laat ons uw textiel opkopen

Niets is zo vervelend als goederen die u niet verkocht krijgt en die plaats blijven innemen. Laat ons dit stockprobleem oplossen en doe snel een beroep op ons. U kunt een afspraak maken met ons om uw restpartij te verkopen door ons te contacteren op het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten