Overtollige voorraad verkopen - opkopers.be
16501
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16501,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Overtollige voorraad verkopen

 

Overtollige voorraad verkopen

Heeft u een overtollige voorraad of stock liggen die u wilt verkopen? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas. Al sinds 2002 kopen wij op een professionele en discrete manier uw overtollige voorraad op. Dat kan gaan van etenswaren tot snoepgoed, textiel en schoenen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

U kunt uw overtollige voorraad eenvoudig aan ons verkopen

Een overtollige stock die u niet meer kunt verkopen in de winkel, neemt veel plaats in beslag in uw magazijn. We raden daarom aan om uw overtollige voorraad of restpartij aan ons te verkopen. Of u nu een fabrikant of groothandelaar bent, u kunt steeds bij ons terecht. Ook kmo’s of logistieke bedrijven zijn welkom. Bovendien halen wij deze overtollige voorraad, die u aan onze opkoper kunt verkopen, op een snelle en efficiënte manier op en werken we deze stock op een discrete manier weg. Doorheen de jaren bouwden wij een indrukwekkend klantenbestand op dat ons steeds prijst voor onze manier van werken.

haven

Wij nemen verschillende goederen over

U kunt uw overtollige stock van verschillende soorten goederen eenvoudig aan ons verkopen. Of deze overtollige voorraad nu bestaat uit etenswaren, verf, gereedschap, tuinartikelen of goederen voor dieren, u kunt deze allemaal aan ons verkopen. Wij betalen u uiteraard eerst, vooraleer we deze voorraad ophalen en wegvoeren naar ons eigen magazijn. Wat is het voordeel voor u? U heeft dankzij het verkopen van de overtollige voorraad weer voldoende ruimte in uw magazijn om deze voor een ander doeleinde te gebruiken. Bovendien mag de overtollige stock die u aan ons kunt verkopen enige sporen van schade bevatten, wij nemen deze nog steeds uit uw handen!

Verkoop uw stock aan ons

Ligt er een overtollige stock, zoals dierenartikelen, stof te verzamelen in uw magazijn en zoekt u een professioneel bedrijf waaraan u deze kunt verkopen? Vertrouw dan op onze deskundigheid. U kunt ons altijd bereiken bij vragen of opmerkingen. Dat kan via het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be!

CONTACT

bedrijfspand van buiten