Loten opkopen - opkopers.be
16629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16629,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Loten opkopen

 

Loten opkopen

U kunt bij Falpark N.V. uit Stekene, nabij Sint-Niklaas, terecht indien u loten heeft liggen die u wilt laten opkopen tegen een correcte prijs. Wij staan open voor allerlei goederen. Wanneer u handel voert met ons voor het opkopen van partijen, rekent u op een eerlijke verkoop die bovendien nog eens snel verloopt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Uw loten laten opkopen door een specialist

Wij voeren al jaren handel in partijen van goederen zoals schoenen door het opkopen en verkopen van deze producten. Heeft u restpartijen liggen die alleen maar plaats innemen en wilt u daar graag van af? Laat ons, als specialist in het opkopen van stock, die loten dan opkopen. Het maakt niet uit of u een groothandel, kmo, logistiek bedrijf of fabriek heeft, u kunt steeds bij ons terecht voor de handel in en het opkopen van deze partijen. Bovendien is het voor ons niet van belang of de loten die wij opkopen, beschadigd zijn. Wij voeren handel in partijen en komen de goederen die wij opkopen, zoals speelgoed, ook snel en efficiënt ophalen. Wanneer u uw loten laat opkopen door ons, kunt u steeds op alle discretie rekenen. In samenspraak met onze leveranciers bekijken we de meest geschikte oplossing, zodat de partijen die wij opkopen op een gecontroleerde manier weggewerkt worden en de handel zo vlot mogelijk verloopt. Partijhandel voeren was nog nooit zo gemakkelijk als bij Falpark N.V.!

haven

Laat uw loten opkopen

Heeft u een partij goederen liggen dat plaats inneemt in uw magazijn en wilt u deze laten opkopen door een betrouwbare en discrete firma? Maak vandaag nog een afspraak met ons voor de handel in en het opkopen van de partijen. Neem contact met ons op via het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten