Loten opkopen - opkopers.be
16629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16629,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Loten opkopen

 

Loten opkopen

U kunt bij Falpark N.V. uit Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas, terecht indien u loten heeft liggen die u wilt laten opkopen tegen een correcte prijs. Hierbij kan het gaan om verschillende soorten goederen, van snoep- en speelgoed tot retourgoederen die u niet meer kunt verkopen en een overstock van tuinartikelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Uw loten laten opkopen door een specialist

Wij voeren al jaren handel in partijen van goederen zoals dierenartikelen, textiel en schoenen door het opkopen en verkopen van deze goederen. Heeft u restpartijen liggen die alleen maar plaats innemen en wilt u daar graag vanaf? Laat ons die loten dan opkopen. Het maakt niet uit of u een groothandel, kmo, logistiek bedrijf of fabriek heeft, u kunt steeds bij ons terecht voor de handel in en het opkopen van deze partijen. Bovendien is het voor ons niet van belang of de loten die wij opkopen enige schade vertonen. Wij voeren handel in partijen en komen de goederen die wij opkopen ook zelf snel en efficiënt ophalen. Wanneer u uw loten laat opkopen door ons, kunt u steeds op alle discretie rekenen.  In samenspraak met onze leveranciers bekijken we de meest geschikte oplossing zodat de partijen die wij opkopen bij u op een gecontroleerde manier weggewerkt worden en de handel zo vlot mogelijk verloopt.

haven

Laat uw loten opkopen

Heeft u een partij goederen liggen dat plaats inneemt in uw magazijn en wilt u deze laten opkopen door een betrouwbare en discrete firma? Dan zit u bij ons goed. Maak snel een afspraak met ons voor de handel in en het opkopen van de partijen. Neem contact met ons op via het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten