Restpartij verf - opkopers.be
16601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16601,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartij verf

 

Restpartij van verf

Zit u met een restpartij van verf en wilt u deze graag wegwerken? Doe dan een beroep op Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wij lossen uw stockprobleem in alle discretie op en werken bovendien zeer snel. Wij specialiseren ons in een groot aantal verschillende producten, waaronder verfresten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Op een eenvoudige manier van uw restpartij verf afraken

U kunt ons inschakelen om op een snelle en eenvoudige manier uw restpartij verf kwijt te raken. Het is namelijk geen goed idee om de verf stof te laten vergaren in een magazijn dat u wellicht beter kan gebruiken voor nieuwe producten. Of u nu een groothandel, retailbedrijf of kmo heeft, u bent altijd welkom bij ons. Wij bieden met veel plezier én expertise een oplossing voor uw stockprobleem door uw stock op te kopen. Ook voor de verkoop van restpartijen van andere artikelen, zoals speelgoed, kunt u bij ons terecht. Zit u met retourgoederen die u niet meer kunt verkopen aan klanten en zoekt u daarvoor een oplossing? Wij bieden dé perfecte oplossing!

haven

Contacteer ons over de verfresten in uw magazijn

Heeft u nog een restpartij verf liggen en weet u niet wat u hiermee moet aanvangen? Contacteer ons dan snel en wij lossen het probleem in een handomdraai op. Ook voor andere vragen of opmerkingen zijn we steeds bereikbaar op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten