Restpartij verf - opkopers.be
16601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16601,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartij verf

 

Restpartij van verf

Zit u met een restpartij van verf en wilt u deze graag wegwerken? Doe dan een beroep op Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wij lossen uw stockprobleem in alle discretie op en bovendien werken wij zeer snel. Naast een restpartij in verf zijn wij ook geïnteresseerd in tal van andere goederen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Op een eenvoudige manier van uw restpartij verf afraken

U kunt ons inschakelen om op een snelle en eenvoudige manier uw restpartij verf kwijt te raken. Of u nu een groothandel, retailer, logistiek bedrijf of kmo heeft, u bent altijd welkom bij ons. Wij bieden met veel plezier én expertise een oplossing voor uw stockprobleem. Ook voor de verkoop van restpartijen van andere artikelen zoals snoepgoed, speelgoed, textiel en schoenen kunt u bij ons terecht. Zit u met retourgoederen die u niet meer kunt verkopen aan klanten en zoekt u daarvoor een oplossing? Wij bieden dé perfecte oplossing!

haven

Contacteer ons

Heeft u nog een restpartij verf liggen en weet u niet wat u hiermee moet aanvangen? Contacteer ons dan snel en wij lossen het probleem in een handomdraai op. Ook voor andere vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen. Dat kan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten