Opkoper restpartijen - opkopers.be
16617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16617,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper restpartijen

 

Opkoper van restpartijen

Bent u op zoek naar een professionele opkoper die uw restpartijen van u kan overnemen? Doe dan een beroep op Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wij hebben al sinds 2002 ervaring in partijhandel en zijn dan ook dé opkoper van partijen van verschillende goederen die u zoekt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Kies voor ons als opkoper van uw restpartijen

Of u nu fabrikant of groothandelaar bent, of een kmo of logistiek bedrijf heeft, u kunt steeds beroep doen op ons als uw opkoper van restpartijen. Wanneer wij partijhandel voeren met u garanderen wij als opkoper van uw partij steeds een discrete manier van werken. Wij halen de restpartijen waarvoor u ons als opkoper contacteerde bovendien op een snelle en efficiënte manier op en werken deze op een discrete manier weg. Deze partijen kunnen bestaan uit tuin- en dierenartikelen, gereedschap, verf, textiel, schoenen en nog veel meer en wij nemen deze als opkoper graag van u over.

haven

Een professionele opkoper

Het maakt bovendien voor ons als opkoper die partijhandel voert in allerlei restpartijen, zoals textiel en schoenen, niet uit of uw overtollige goederen enige sporen van schade vertonen. Wij nemen ze nog steeds graag van u over. Wij zijn een professionele opkoper van partijen die doorheen de jaren een uitgebreid en indrukwekkend klantenbestand heeft opgebouwd. Onze klanten prijzen ons voor onze betrouwbaarheid en expertise. Van uw overtollige restpartijen afraken was nog nooit zo gemakkelijk als met de hulp van ons als ervaren opkoper!

Bel of mail ons

Bent u geïnteresseerd in partijhandel met ons als opkoper? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn een professionele opkoper die al jaren ervaring heeft in partijhandel en het op- en verkopen van partijen. Bel ons op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of mail via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten