Opkoper restpartijen - opkopers.be
16617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16617,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper restpartijen

 

Opkoper van restpartijen

Bent u op zoek naar een professionele opkoper die uw restpartijen van u kan overnemen? Doe dan een beroep op Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wij hebben al sinds 2002 ervaring in partijhandel en zijn dan ook dé opkoper die u zoekt voor uw partijen van verschillende goederen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Kies voor ons als opkoper van uw restpartijen

Als gespecialiseerde opkoper van stock verwelkomen wij iedereen met open armen. Heeft u een fabriek of groothandel, of bent u juist de eigenaar van een kmo? U kunt steeds een beroep doen op ons als opkoper van restpartijen. Wanneer wij partijhandel voeren met u, garanderen wij als opkoper van uw goederen steeds een discrete manier van werken. Wij halen de restpartijen waarvoor u ons als opkoper contacteerde, bovendien op een snelle en efficiënte manier op. Deze partijen kunnen onder andere bestaan uit:

U hoeft zich nadien geen zorgen meer te maken, want wij weten hoe we de producten discreet kunnen wegwerken.

haven

Een professionele opkoper

Het maakt voor ons, als opkoper die partijhandel voert in allerlei restpartijen, niet uit of uw overtollige goederen beschadigd zijn. Wij nemen ze nog steeds graag van u over. Wij zijn een professionele opkoper van partijen die doorheen de jaren een uitgebreid en indrukwekkend klantenbestand heeft opgebouwd. Onze klanten prijzen ons voor onze betrouwbaarheid en expertise. Van uw overtollige restpartijen afraken was nog nooit zo gemakkelijk als met onze hulp als ervaren opkoper!

Bel of mail ons wanneer u partijhandel wilt voeren

Bent u geïnteresseerd in partijhandel met ons als opkoper? Neem dan gerust contact met ons op! Wij hebben als opkoper reeds tientallen jaren expertise in partijhandel en het op- en verkopen van partijen. Bel ons op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of stuur een e-mail naar info@opkopers.be wanneer handel met ons wilt voeren.

CONTACT

bedrijfspand van buiten