Opkoper dierenartikelen - opkopers.be
16588
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16588,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper dierenartikelen

 

Opkoper van dierenartikelen

Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, is een professionele opkoper van verschillende goederen, waaronder dierenartikelen. U kunt met ons aan partijhandel in dierenartikelen doen, wat wilt zeggen dat wij de artikelen waar u niet vanaf geraakt van u overkopen en op een discrete manier wegwerken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Als opkoper van dierenartikelen helpen wij u graag

Goederen die niet verkocht of gebruikt kunnen worden, nemen al snel veel plaats in beslag in uw magazijn, plaats die u eigenlijk voor iets veel nuttiger kunt gebruiken. Deze goederen, zoals gereedschap, tuin- en dierenartikelen, verf, textiel en nog veel meer, nemen wij graag van u over als opkoper van allerlei artikelen. Of u nu een fabrikant, logistiek bedrijf, groothandelaar, kmo of andere soort zaak bent, u kunt bij ons terecht indien u aan partijhandel van onder andere dierenartikelen wilt doen. Het maakt voor ons niet uit of de goederen enige sporen van schade bevatten, wij nemen ze nog altijd van u over. Bovendien staat vertrouwen en discretie hoog in het vaandel bij ons en betalen wij  als opkoper een correcte prijs voor bijvoorbeeld uw dierenartikelen. Doorheen de jaren bouwden wij een indrukwekkend klantenbestand op dat ons prijst voor de professionele partijhandel in onder andere dierenartikelen.

haven

Kies voor onze deskundigheid

Doe een beroep op onze deskundigheid indien u een opkoper zoekt voor goederen zoals dierenartikelen, gereedschap, verf of iets anders. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over partijhandel in onder andere dierenartikelen? Neem dan snel contact met ons via het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten