Opkoper dierenartikelen - opkopers.be
16588
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16588,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper dierenartikelen

 

Opkoper van dierenartikelen

Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, is een professionele opkoper van verschillende goederen, waaronder dierenartikelen. U kunt met ons aan partijhandel in dierenartikelen doen. Dat wilt zeggen dat wij de artikelen waar u niet vanaf geraakt, van u overkopen en op een discrete manier wegwerken. Partijhandel van dierenartikelen ging nog nooit zo gemakkelijk als met ons als uw opkoper.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Als opkoper van dierenartikelen helpen wij u graag

Dierenspeeltjes die niet meer verkocht of gebruikt kunnen worden, nemen al snel veel plaats in beslag in uw magazijn. Deze plaats kunt u eigenlijk voor iets veel nuttiger gebruiken. De goederen, zoals tuin- en dierenartikelen, verf, textiel en nog veel meer, nemen wij graag van u over als ervaren opkoper. Of u nu een fabrikant, logistiek bedrijf, groothandelaar, kmo of andere soort zaak bent, u kunt bij ons terecht indien u aan partijhandel van dierenartikelen of speelgoed voor dieren wilt doen. Het maakt voor ons niet uit of de speeltjes of andere dierenspullen enige sporen van schade bevatten, wij nemen ze nog altijd van u over. Bij ons staat vertrouwen en discretie hoog in het vaandel en betalen wij als opkoper van alles een correcte prijs voor uw dierenartikelen. Doorheen de jaren bouwden wij een indrukwekkend klantenbestand op dat ons prijst voor onze professionele partijhandel in dierenartikelen.

haven

Kies voor onze deskundigheid

Doe een beroep op onze deskundigheid als opkoopspecialist. Wij zijn de ideale opkoper voor goederen zoals dierenartikelen, gereedschap, verf of iets anders. Heeft u interesse of wilt u meer informatie over partijhandel in dierenartikelen? Neem dan snel contact met ons via het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten