Restpartij verkopen - opkopers.be
16627
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16627,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartij verkopen

 

Restpartij verkopen

Wilt u graag een restpartij verkopen en zo uw vrijgekomen ruimte weer functioneel benutten? Dan moet u bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, zijn. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zorgen er bovendien voor dat de restpartij die u aan ons kunt verkopen op een discrete manier weggewerkt wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

U kunt aan ons uw restpartij verkopen

U kunt aan ons restpartijen van verschillende goederen verkopen. Op die manier raakt u snel en efficiënt van de artikelen af die u niet meer aan klanten kunt verkopen. Of u nu een fabrikant, een kmo of een logistiek bedrijf bent, wij zijn altijd bereid om handel met u te voeren. Deze goederen mogen uit alle sectoren komen en bovendien deert het ons niet als deze wat schade vertonen. Doorheen de jaren hebben we ons gespecialiseerd in het opkopen van stock, alsook het verkopen van restpartijen. We zijn dan ook een vaste waarde geworden waarop onze klanten steeds kunnen vertrouwen.

haven

Vertrouw op onze expertise

U kunt bij ons terecht voor partijhandel in verschillende goederen, zoals dierenartikelen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, zoals het verkopen van grote voorraden aan ons? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten