Restpartij verkopen - opkopers.be
16627
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16627,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartij verkopen

 

Restpartij verkopen

Wilt u graag een restpartij verkopen en zo uw vrijgekomen ruimte weer functioneel benuttigen? Dan moet u bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, zijn. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zorgen er bovendien voor dat de restpartij die u aan ons kunt verkopen op een discrete manier weggewerkt wordt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

U kunt aan ons uw restpartij verkopen

U kunt aan ons restpartijen van verschillende goederen, zoals snoep- en speelgoed, verkopen. Op die manier geraakt u snel en efficiënt van de artikelen af die u niet meer aan klanten kunt verkopen. Of u nu een fabrikant, een kmo of een logistiek bedrijf bent, u kunt bij ons terecht indien u aan partijhandel wilt doen. Deze goederen kunnen textiel, schoenen, verf en nog veel meer zijn en bovendien deert het ons niet indien deze wat schade vertonen. Doorheen de jaren zijn we gespecialiseerd geraakt in het kopen en verkopen van restpartijen en zijn we een vaste waarde geworden waarop onze klanten steeds kunnen vertrouwen.

haven

Vertrouw op onze expertise

U kunt bij ons terecht voor partijhandel in verschillende goederen zoals tuin- en dierenartikelen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, zoals het verkopen van loten aan ons? Neem dan zeker contact met ons op via het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten