Opkoper van alles - opkopers.be
16615
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16615,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper van alles

 

Een opkoper van praktisch alles

Bent u op zoek naar een opkoper die praktisch alles van overgebleven goederen opkoopt? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Indien u met een overtollige voorraad aan artikelen zit en daarvoor een opkoper zoekt, doet u het best een beroep op ons! Wanneer er een opkoper gezocht wordt, rekent u bij ons namelijk op een efficiënte service die u nergens anders vindt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn een ervaren opkoper van zo goed als alles

Heeft u al naar de perfecte opkoper voor uw voorraad van goederen gezocht en kunt u die maar niet vinden? U hoeft niet meer verder te zoeken! Wij hebben al tientallen jaren ervaring als opkoper van praktisch alles. Wij kunnen overtollige restpartijen eenvoudig en efficiënt van u overnemen. We komen de goederen waarvoor u een opkoper heeft gezocht, snel ophalen en werken deze steeds op een discrete manier weg. Wij nemen ook als opkoper van praktisch alles uw voorraad over zelfs wanneer deze schade vertonen. Heeft u goederen liggen die geretourneerd werden, die u niet meer kunt verkopen en waarvoor u een opkoper heeft gezocht? Dan zijn wij uw redder in nood!

haven

Bij ons kunt u terecht

Of u nu een fabrikant of groothandelaar bent, of u een kmo of logistiek bedrijf bezit, u kunt bij ons altijd terecht als u een opkoper van praktisch alles zoekt of gezocht heeft. Goederen die overblijven of een overtollige voorraad waar u niet vanaf geraakt, dat zijn voor ons als opkoper specialiteiten. Doorheen de jaren hebben wij een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd dat ons prijst voor onze discretie en betrouwbaarheid. Wij zijn als opkoper van zo goed als alles het bedrijf dat u zoekt wanneer u uw stockprobleem wilt oplossen. Door ons als opkoper van uw voorraad goederen in te schakelen, creëert u opnieuw plaats in uw magazijn. Die plek kunt u voor andere nuttigere zaken gebruiken, dankzij onze diensten als opkoper van stock.

Maak een afspraak met ons voor uw voorraad

Heeft u goederen of een voorraad liggen waarvoor u al gezocht heeft naar de perfecte opkoper, maar heeft u deze nog niet gevonden? Stop dan met zoeken en maak snel een afspraak met ons! Wij zijn een snelle, efficiënte en discrete opkoper van praktisch alles. U kunt ons contacteren om een afspraak vast te leggen op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten