Opkoper van alles - opkopers.be
16615
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16615,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper van alles

 

Een opkoper van praktisch alles

Bent u op zoek naar een opkoper die praktisch alles van overgebleven goederen opkoopt? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Indien u met een overtollige voorraad aan artikelen zoals textiel, schoenen, gereedschap of andere zaken zit en daarvoor een opkoper zoekt, doet u het best een beroep op ons!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn een ervaren opkoper van zo goed als alles

Heeft u al naar de perfecte opkoper van uw voorraad van goederen gezocht en kunt u die maar niet vinden? Dan stopt uw zoektocht hier. Wij hebben al jaren ervaring als opkoper van praktisch alles, van verf tot speelgoed en snoepgoed, wij kunnen overtollige restpartijen eenvoudig en efficiënt van u overnemen. We komen de goederen waarvoor u een opkoper heeft gezocht snel ophalen en werken deze ook steeds op een discrete manier weg. Wij nemen ook als opkoper van praktisch alles uw voorraad over zelfs wanneer deze schade vertonen. Heeft u goederen liggen die geretourneerd werden, die u niet meer kunt verkopen en waarvoor u een opkoper heeft gezocht? Dan zijn wij uw redder in nood!

haven

Bij ons kunt u terecht

Of u nu een fabrikant of groothandelaar bent, of wanneer u een kmo of logistiek bedrijf bezit, u kunt bij ons altijd terecht indien u een opkoper van praktisch alles zoekt of gezocht heeft. Goederen die overblijven of een voorraad waar u niet vanaf geraakt, wij kunnen deze als opkoper allemaal van u overnemen. Doorheen de jaren hebben wij een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd dat ons prijst voor onze discretie en betrouwbaarheid. Wij zijn als opkoper van zo goed als alles het bedrijf dat u zoekt indien u uw stockprobleem wilt oplossen. Door ons als opkoper van uw voorraad goederen in te schakelen, creëert u opnieuw plaats in uw magazijn, dat u voor andere nuttigere zaken kunt gebruiken.

Maak een afspraak met ons

Heeft u goederen of een voorraad liggen waarvoor u al gezocht hebt naar de perfecte opkoper maar heeft u deze nog niet gevonden? Stop dan snel met zoeken en maak een afspraak met ons! Wij zijn een snelle, efficiënte en discrete opkoper van praktisch alles! U kunt ons contacteren op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten