Restpartijen groothandel - opkopers.be
16607
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16607,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartijen groothandel

 

Restpartijen van een groothandel werken wij weg

Falpark N.V. uit Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas, koopt met veel plezier de restpartijen van uw groothandel op. Zit u met een overschot van een bepaald product en weet u niet wat u hiermee moet doen? Doe dan een beroep op ons en wij lossen dit stockprobleem met veel plezier voor u op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij kopen de restpartijen van uw groothandel op

Zit u met een overschot aan zaken zoals snoepgoed, voedingswaren, speelgoed, verf of andere goederen? Laat ons deze restpartijen van uw groothandel dan opkopen en u bent in een handomdraai van uw stockprobleem verlost! Bovendien kunt u bij ons op alle discretie rekenen bij het wegwerken van uw goederen. De restpartijen die wij van uw groothandel opkopen hoeven niet gloednieuw te zijn. Wij aanvaarden ook goederen met schade en zorgen voor een snelle afhaling van deze artikelen. Wilt u uw overtollige voorraad eenvoudig en snel verkopen? Dan zit u bij ons op de juiste plaats.

haven

Doe een beroep op ons

Of u nu een kmo, een groothandel, een retailzaak of een andere onderneming bezit en uw restpartijen wilt verkopen, bij ons zit u altijd goed. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel of mail ons dan op het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten