Opkoper schoenen - opkopers.be
16619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16619,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper schoenen

 

Opkoper van schoenen

Bent u op zoek naar een opkoper van verschillende artikelen zoals schoenen en etenswaren? Dan zit u goed bij Falpark N.V. uit Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas. Sinds 2002 kopen wij allerlei stockgoederen op en werken ze weg op een efficiënte en discrete manier. Wij lossen graag uw stockprobleem op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn een professionele opkoper van onder andere schoenen

Zit u met een overschot aan artikelen zoals schoenen en zoekt u hiervoor een betrouwbare opkoper? Dan doet u maar beter een beroep op ons! Wij kopen daarnaast ook nog andere goederen op zoals gereedschap, voedingswaren, speelgoed, dierenartikelen en nog veel meer. Het maakt niet uit of u een groothandel, logistiek bedrijf of fabriek heeft en daarvoor schoenen wilt verkopen bij een opkoper; bij ons is iedereen welkom! Het is wel belangrijk om te weten dat wij enkel in loten opkopen en niet in losse stukken. Wanneer u onze diensten inschakelt komen wij snel de stock afhalen en worden ze meteen naar ons magazijn gebracht, zo bent u snel verder geholpen!

haven

Kies voor ons

Wij zijn een betrouwbare en efficiënte opkoper van allerlei stockgoederen, zoals schoenen, snoepgoed en tuinartikelen. Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u nog vragen of opmerkingen over onze manier van werken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)498 85 76 62 (zaakvoerder Pascal Mertens) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten