Opkoper schoenen - opkopers.be
16619
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16619,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Opkoper schoenen

 

Opkoper van schoenen

Bent u op zoek naar een opkoper voor uw vele paren schoenen? Bij Falpark N.V. uit Stekene, in de buurt van Sint-Niklaas, helpen we u zo snel mogelijk verder. Wij kopen al meer dan twintig jaar allerlei goederen op van handelaars en bedrijven en werken ze weg op een efficiënte en discrete manier. Wij lossen graag uw stockprobleem op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij zijn een professionele opkoper van onder andere schoenen

Zit u met een overschot aan schoenen, zoals sneakers of stijlvolle hakken, en zoekt u een betrouwbare opkoper voor deze restpartijen? Dan doet u het best een beroep op ons. Wij kopen daarnaast ook nog andere goederen op, waaronder:

Het maakt niet uit of u een groothandel, logistiek bedrijf of fabriek heeft. Zolang u vele dozen schoenen wilt verkopen om plaats te maken voor een nieuwe collectie, staan wij als opkoper voor u klaar. Bij ons is iedereen welkom! Het is wel belangrijk om te vermelden dat wij enkel loten opkopen en niet losse stukken. Wanneer u onze diensten inschakelt, komen wij snel de stock afhalen en worden ze meteen naar ons magazijn gebracht. Zo maakt u snel weer plaats voor de nieuwe collectie.

haven

Blijf niet met al uw schoenen zitten

Wij zijn een betrouwbare en efficiënte opkoper van allerlei stockgoederen, zoals schoenen. Wilt u gebruik maken van onze diensten of heeft u nog vragen of opmerkingen over onze manier van werken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten