Partijhandel - opkopers.be
16623
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16623,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Partijhandel

 

Partijhandel

Zoekt u een betrouwbare firma die efficiënte partijhandel garandeert? Bij Falpark N.V. uit Stekene, nabij Sint-Niklaas, komen we uw overtollige voorraad snel en eenvoudig ophalen en werken deze op een discrete manier weg. We zijn al meer dan twintig jaar een vaste waarde als opkoper om partijhandel mee te voeren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Jarenlange expert in partijhandel

Bij ons kunt u terecht voor partijhandel in verschillende goederen. Wij kopen overtollige voorraad op uit alle sectoren. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf dat specialiseert in tuinartikelen en wilt u plaats maken in het magazijn voor de nieuwste collectie producten? Dan doet u het best een beroep op onze expertise als opkoper van overstock. Doorheen de jaren bouwden wij een ruim klantenbestand op en maakten we onze naam als specialist in opkopen. We staan zo bijvoorbeeld bekend om onze snelle service bij het afhalen van de partijen goederen. Net als u begrijpen we namelijk hoe kostbaar ruimte in uw magazijn is. Verder bieden we altijd de beste prijs aan tijdens de partijhandel.

haven

Twijfel niet langer

Wij zijn hét perfecte bedrijf waarop u altijd kunt vertrouwen voor partijhandel in verschillende goederen. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met ons samenwerken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten