Partijhandel - opkopers.be
16623
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16623,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Partijhandel

 

Partijhandel

Zoekt u een betrouwbare firma die efficiënte partijhandel garandeert? Dan zit u zeker goed bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas. Wij komen uw overtollige voorraad snel en eenvoudig ophalen en werken deze op een discrete manier weg. Al sinds 2002 zijn wij een expert  in partijhandel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Jarenlange expert in partijhandel

Bij ons kunt u terecht voor partijhandel in verschillende goederen. Van tuinartikelen, snoep- en speelgoed tot verf, wij kopen uw overgebleven voorraad op. U kunt als fabrikant, logistiek bedrijf, groothandelaar, kmo of andere zaak een beroep doen op ons als opkoper van overstock. Doorheen de jaren bouwden wij een ruim klantenbestand op die steeds lovend zijn over de diensten die wij leveren. Wij halen uw overstock zo snel mogelijk op, zodat u weer gebruik kunt maken van de vrijgekomen ruimte. Bovendien is het voor ons niet van belang of de overstock die wij van u overnemen enige schade vertoont.

haven

Twijfel niet langer

Wij zijn hét perfecte bedrijf waarop u kunt vertrouwen voor partijhandel in verschillende goederen. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag met ons samenwerken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0)495 20 86 52 (zaakvoerder Koen Geelen) of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten