Restpartijen fabrikanten - opkopers.be
16605
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16605,bridge-core-2.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
Ook goederen mét schade

Discreet

Full service (ophalen en wegwerken)

Home » Restpartijen fabrikanten

 

Restpartijen van fabrikanten

Wij kopen de restpartijen van verschillende goederen van fabrikanten zonder problemen op. Zit u met een overschot aan bepaalde artikelen waar u dringend vanaf wilt? Dan kunt u bij Falpark N.V. uit Stekene, in de omgeving van Sint-Niklaas, terecht. Wij lossen efficiënt én snel al uw stockproblemen op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Mail ons!

Wij kopen de restpartijen van fabrikanten op

Fabrikanten hebben soms restpartijen liggen, bijvoorbeeld van retourgoederen die ze niet meer kunnen verkopen, maar waar ze niet meer vanaf geraken. Het is dan ook jammer dat ze bruikbare ruimte moeten gebruiken als opslagplaats, terwijl ze deze veel functioneler kunnen invullen. Of de restpartijen van deze fabrikanten nu bestaan uit schoenen of andere artikelen, wij kunnen deze allemaal op een discrete manier wegwerken! Wij zijn al sinds 2002 gespecialiseerd in het opkopen van verschillende goederen en doen dat nog steeds met evenveel passie. Doorheen de jaren hebben wij een uitgebreid klantenbestand opgebouwd en ontvangen wij steeds positieve feedback bij het opkopen van textiel en andere producten. Ook heel andere goederen, zoals dierenartikelen, zijn welkom bij ons.

haven

Doe een beroep op onze ervaring

Wij beschikken als opkoper over jarenlange ervaring en expertise wanneer het aankomt op het wegwerken van restpartijen van fabrikanten, logistieke bedrijven, groothandels en andere soorten zaken. Heeft u interesse? Contacteer ons dan op het nummer +32 (0)498 85 76 62 of via het e-mailadres info@opkopers.be.

CONTACT

bedrijfspand van buiten